Hier vindt u een overzicht van (een deel van) ons assortiment brood.
Dit desembrood bestaat voornamelijk uit tarwebloem met een kleine hoeveelheid volkorenmeel.
Dit brood maken we op basis van desem en bestaat voor 95% uit volkorenmeel.
Dit brood maken we op basis van desem en is gevuld met een mengsel van zonnebloempitten en lijnzaad.
Franse stijl landbrood op basis van zuurdesem en bakkersgist.
Wit brood op basis van desem en bakkersgist.
Stevig krentenbroodje met veel volkoren- en roggemeel rijk gevuld met krenten.
Franse stijl roggebrood op basis van zuurdesem
Dit brood bevat lijnzaad, zonnebloempitten, boekweit en sojagrutten.
Met trots maken we onze baguette op Franse wijze. Het is licht zoet van smaak en de kruim mooi geel.
Dit witte brood dankt zijn naam aan de vorm. In Frankrijk noemt men een langwerpig gevormd een batard.
Dit brood maken we op basis van desem bestaat uit een mengsel van speltbloem en speltvolkorenmeel.
Op het moment maken we dit brood niet.